The Green drink

 

Nå har eg endelig fått tid til å lage denne berømte grønne drinken... Første gangen jeg prøvde drinken var i USA i fjor. Det er mange oppskrifter som ikke er så super gode, så viss man er veldig kresen på smaken så er det sikkert ikke så mange oppskrifter som vil falle i smak. Tips til de som er kresne er velger man en oppskrift med selleri i, ta gjerne å lag drikken uten selleri:) Foreløpig så har jeg prøvd ut en oppskrift, jeg ble faktisk veldig fornøyd med den. Den originale oppskriften inneholder egentlig 2-3 ting mer enn hva jeg puttet oppi, men ettersom jeg ikke bruker juice presser men en smoothie maskin så var det noen grønnsaker jeg ikke turde kaste oppi.

1 stk agurk

2 stenger selleri

2 stk lime

2 stk grønn eple

3 store hender med spinat

 

Drikken vil selvfølgelig ikke se slik ut rett fra smoothie maksinen, jeg brukte en sil for å skille en del av det.

 

Én kommentar

Elin

26.06.2013 kl.12:00

Hei Elisabeth! :)

Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.

Jeg la merke til at du har smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

Vi er for tiden rangert som den nest største side i verden i vårt marked der vi er i 37 forskjellige land. Alleoppskrifter.no har et stort antall besøkende som genererer høy trafikk fordi har over 20.000 unike besøkende / dag.

Hvis du ønsker å legge din blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

Varme hilsen,

Elin, Alleoppskrifter

http://www.alleoppskrifter.no/

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Stokkeland

23, Stavanger

Kategorier

Arkiv

hits