Tilskudd i hyllen min :P

Jeg kan ikke få sakt det nok... anbefaler virkelig å handle produkter på feelunique. Frakten er inkludert, og ingen ekstra kostnader så lenge du handler for under 200kr om gangen. Feelunique er en britisk nettside og har det meste innen de ulike merkene. Jeg er veldig opptatt av å holde håret sunt, og det kan ofte inneholde at shampooene, balsamene og kurene osv. kan koste altfor mye i butikkene/salongene. De har produkter alt i fra shampoo til neglelakk, solkrem til parfyme osv. Du finner også produkter som du ikke får tak her i Norge.

 

Dette merket hadde feelunique på sine sider før, men har tydeligvis forduftet. Så midlertidig så får du bare kjøpt Kevin Murphy på salongene, pris 289,-.

I dag var jeg endelig å brukte gavekortet på makeup art som jeg fikk i gave på jul:P Jeg er plaget med uren hud, og tenkte jeg skulle smelle til med en Overnight clearing gel fra Dermalogica. Denne skal spesielt motvirke uren hud og blemmer/kviser. Litt vel dyr. Hadde jeg ikke hatt gavekort så ville jeg virkelig forhørt meg om noen andre som har prøvd den, for å hørt om den funket. Viss du ønsker å hørre om dette produktene fra Dermalogica funker på meg, så skal jeg gi en oppdatering om 3 uker :)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Stokkeland

23, Stavanger

Kategorier

Arkiv

hits