Day 14 and 15

 

Day 14

Mix salat og kylling er vært veldig populært når vi lager middag. Det er lettvint og sunt. Er du ofte sulten, prøv å spis maten litt saktere og vent med å drikke ett helt glass vann etter du er ferdig med maten:) Funker for Eric:P I dag ble det rygg som sto på treningslisten, i ca 1,5 time med storesøstera mi Jeanett:)

 

Smoothie har vært en favoritt den siste uken. Jeg lager til meg og Eric, alltid på kvelden etter kl 22. Vi er ikke mennesker som klarer å legger oss kl 22-23 tiden. Så vi blir utrolig fort sultne, og da er det lett for å små spise på noe usunt:S Så nå blir det hamstring av frosne bær og frukt før romjulen kommer.

 

Day 15

Etter en god trening med legg, mage og triceps i 1,5 time, så tok jeg og Eric turen til kvadrat å shoppet siste rest av julegaver. Midt oppi handleturen så ble vi utrolig sultne så forvillet vi oss til Mexicana, og delte en stor biff nachos:) Skal du spise noe som ikke er det sunneste i verden, så er det en fordel å spise det tidlig på dagen sånn du har resten av dagen du kan forbrenne kaloriene på:)

 

På veg hjem så var det ikke så vanskelig å overtale Eric om å kjøre innom Sandnes for å tilfredstille "my cravings for sushi" :) mmmmmmmmmmmmmmm.....

 

Kl 19 på kvelden så fortsettet dagen min å være helt topp. Jeg kom hjem til Lye hos mor, og fant 3 store pakker fra Fuji Direkte. Jeg bestilte 575 bilder fredag 14.desember, og fikk de i dag i posten. Nå kan jeg og Eric endelig begynne med scrapbookingen for USA-turen i sommer:)

 

Ikke bare Fuji pakkene kom, men Forever Living pakken kom også.

 

Innholdet i pakken. Deo, propolis (kuldekrem), tannkrem, face & hand soap, aloe lips, Aloe vera juice, propolis (kuldekrem) testposer, Sonye mascara, Sonya moisturizing krem :)

 

Det har nå gått 2 uker siden jeg og Eric har prøvd å spise sunnere. Vi spise sunt fra før av for det meste, men nå har vi vært mer bevisste på hva vi spiser og prøvd å holdt oss mest mulig vekke fra snop og chips. Jeg skal blogge nå i helgen (trolig søndag) hvorfor vi har prøvd oss på 2 uker med sunnere liv:) Stay tuned........

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Stokkeland

23, Stavanger

Kategorier

Arkiv

hits